Fuar Hakkında

10. Uluslararası Özel, Spesifik Kimyasallar, Genel Kimyasallar, Petrokimyasallar, Laboratuvar, Ölçüm Cihazları, Proses ve Otomasyon Endüstrisi, Paketleme, Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri Fuarı: Turkchem Eurasia 2024

Kimya ile ilgili her şey mottosuyla 2006 yılında startı verilen Turkchem Eurasia'da 2024 yılında Kimyasallar, Laboratuvar ve Teknoloji alanında faaliyet gösteren sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.
Turkchem Uluslararası Kimya Sanayi Fuarları, 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlayacak.

Rakamlarla Turkchem 2022
Turkchem 2022 fuarı üç gün süresince 88 ülkeden 12.075 ziyaretçi katılımı gerçekleşti. En çok uluslararası ziyaretçi sırasıyla İran, Irak, Yemen, Pakistan, Mısır, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan,  Rusya ve Özbekistan'dan geldi.


Kimya Sektörü'nün Türkiye ve EMEA Bölgesindeki En Büyük Buluşmasını Kaçırmayın!
İki yılda bir düzenlenen ve artık Dünya’nın sayılı Kimya etkinlikleri arasında yerini alan Turkchem Eurasia, 27-29 Kasım 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde katılımcı ve ziyaretçilerini ağırlıyor olacak. Siz de Kimya Sektörünün Avrasya’daki en büyük buluşmasında yer almak istiyorsanız Turkchem Eurasia 2024’ü kaçırmayın!